A túlsúlytól sokszor egyáltalán nem egyszerű megszabadulni, néha még akkor sem, ha tartod magad az adott étrendedhez. A helyzetet ráadásul tovább nehezíti, ha speciális táplálkozási igényeid vannak valamilyen betegségből kifolyólag, például inzulinrezisztens, gluténérzékeny, laktózintoleráns vagy.

Általában a leggyakoribb kifogás a rohanó életmódból adódik. Pedig mindannyiunk számára ugyanannyi idő áll rendelkezésre. Persze tény, hogy egy többgyermekes, dolgozó anyuka számára nem olyan egyszerű jól megalkotni az időbeosztást, mint egy egyedülálló férfinak, de közel sem lehetetlen.

Éppen ezért tanácsadásunknál nem csak azzal foglalkozunk, hogy mit kellene csinálnod, hanem hogy Te személy szerint hogyan tudod megcsinálni. Mindig Belőled indulunk ki, hogy Te most mikor, mennyit és mit szoktál enni, milyen életmódot folytatsz, és ezen változtatunk lépésenként. Minden változást úgy alakítunk ki hogy alkalmazkodjon a Te életedhez, ne legyen megterhelő, hogy hosszú távon tudjad csinálni. Itt valójában életmódváltásról van szó, ami látványos alakváltozással jár.

Hasznos tippeket, bátorítást és profi tanácsadást is kapsz, mert saját tapasztalatból is tudom, hogy nem könnyű egy életmódváltást vagy fogyókúrát véghez vinni. Van hogy a legfontosabb időszakban alábbhagy a lelkesedés, de azért vagyok itt, hogy átsegítselek a holtponton és támogassalak.

Mivel az életmódváltás és a testformálás legnagyobb részben a táplálkozáson múlik, így az az első, hogy ezen a téren gördülékenyen menjenek a dolgok. A különböző alapanyagok és termékek beszerzése a kezdetek kezdetén mindenkinek bonyolult feladatnak tűnik és a gyakorlottabbak is könnyen elvesznek a különböző hangzatos és egészségesnek tűnő ajánlatok között.

Egyedi tanácsadáshoz keress fel minket a kapcsolat@fitandbeauty.hu e-mail címen.

Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

Cart