Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a rohanó világunkban megkönnyítsük azoknak a vásárlását akiknek fontos a szépség, egészség, és sport, de nincs ideje boltban nézelődni.

Törekszünk arra hogy nálunk megtaláljanak mindent a szépségápoláshoz, mint például arcápolás, testápolás, alakformálás, kéz és lábápolás, hajápolás, wellness, masszázs, higiénia és nem utolsó sorban a sport fitnesz világából. Olyan termékeket kínálunk áruházunkban, amit mi is jó szívvel ajánljuk a vásárlóinknak és saját tapasztalatunkat is eltudjuk mondani a termékről.

Folyamatosan törekszünk kínálatunk bővítésére, amire a vásárlói javaslatokat is szívesen várunk.

A webáruházunk filozófiája, „Amit megígérünk, azt be is tartjuk.” Ezt a filozófiát a stabil beszállítói hálózatunk, és pontos raktárkészletünk biztosítja.

Számunkra fontos, hogy a rendelés állapota nyomon követhető legyen, és minden egyes rendelést a saját magunkénak tekintünk. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüre kattintva.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük elégedett vásárlóink között. Bármi kérdése lenne a termékekkel vagy a rendelés leadással nyugodtan hívja az ügyfélszolgálatot készséggel állunk rendelkezésére.

Örömteli vásárlást kívánok leendő és új vásárlóinknak!

Fit and Beauty csapata